· 

Plant dag april

Na weken van prachtig zonnig weer, viel dan eindelijk deze week de eerste druppels regen. Dus togen we met zijn drieën naar de kruidenheuvel om onze opgekweekte plantjes te planten. Uiteraard probeerden we op anderhalve meter van elkaar te blijven.

Het onkruid had zijn best gedaan en was flink opgeschoten, dus tijd om eerst de kruidenheuvel onkruidvrij te maken. Dat was in een uurtje klaar. De kruiden waren hier en daar ook mooi opgekomen, maar er was toch wat verdwenen of had te lijden gehad van de koude nachten van begin april.

Op vrije plekjes werden onze meegenomen plantjes geplant. Dat waren onder andere: Oost-Indische kers, bosuitjes, bieslook en zonnehoed.

Het was fijn even bezig te zijn in het voedselbos en de plant dag is voor herhaling vatbaar.

 

onkruid vrij maken kruidenheuvel