· 

Uitgestelde NL Doet

 

23 maart

Door alle regen voorafgaand aan NL Doet, was op 14 maart het Voedselbos een natte en modderige bende geworden. Dat zou een dag erna nog erger worden want pas op de laatste dag voor NL Doet kon er geklepeld worden. Daarom hebben we na rijp beraad, de middag verplaatst naar 23 maart. Dat was jammer voor de kinderen die een handje zouden helpen. Maar de verwachting was dat ze er niet op gekleed zouden zijn.

 

Gelukkig was het die week erna weer droog en konden de vrijwilligers zonder al te veel problemen de fruitbomen en fruitstruiken planten in boskamer 1 en 4. Er werd ook nog een kort heggetje van kornoelje struikjes geplant recht tegenover het amfitheater (foto)

 

Na het planten en een korte pauze met koffie was het tijd om te zaaien. Bijenvoer op de bessenheuvels en mosterdzaad tussen de fruitboom