· 

Werkdag oktober

Op de werkdag van 13 oktober was het tamelijk warm weer. Eveline Stilma van de permacultuur cursus had contact met ons opgenomen om een filmpje te komen maken van ons voedselbos en de activiteiten erin. Naast het maken van de film wilden we 2 kersenboompjes planten en een aantal plantjes. De plantjes, zonnehoedjes, bloeien in het najaar en worden dan druk bezocht door insecten. Het was lastig een plekje te vinden, waar de grond niet hard en droog was, maar uiteindelijk lukte dat. Ook de hopen hooi van de bloemenweide zijn verwijderd. Het gras stond door het zachte weer van de laatste dagen al weer flink hoog.  We hebben de linten verwijderd, er wordt voorlopig toch niet gemaaid en op de werkdagen zullen we de kwetsbare boompjes extra paaltjes geven om ze te beschermen. Het was een leuke en gezellige doedag.