· 

Groen in de Hoven

Groen In de Hoven.

 

Op 17 november was er een kleine bijeenkomst van Groen in de Hoven.

De bijeenkomst was georganiseerd om mensen uit de Hoven enthousiast te maken voor groenprojecten in de wijk. De gemeente en Ymere wil graag dat er meer vrijwilligers werk in de wijken van de Hoven gaat plaats vinden. Omdat in 2019 het groot onderhoud in deze wijken plaatsvindt komen er diverse gelegenheden waarop bewoners geïnformeerd worden. Maar vanaf nu kunnen ideeën ook al vast genoteerd worden.

Ons team had daar een tafeltje met informatiemateriaal over onder andere het voedselbos. We hadden ook de grote kaart mee genomen, waarop iedereen kon zien wat er er zoals veranderd in de toekomst. Ingrid hield een praatje van 5 minuten en Alice een korte rondleiding door het voedselbos. Diverse mensen leek ons project wel leuk om aan mee te doen.

 

Heeft U ook ideeën voor Uw wijk, neem dan contact op met Amber en Nienke via groenprojecthoven@gmail.com.