· 

Burendag

 

Burendag 2018 zit er weer op. Wat weer betreft viel onze ochtend lichtjes in het water, maar niet zoveel dat we de activiteit moesten afgelasten. In het elzenbosje zouden we wat fruitboompjes planten. Dat ging voortvarend, dankzij de hulp van Raymon die het gaten graven voor zijn rekening nam. De opkomst was redelijk en de boompjes waren zo geplant. Na de koffie nog de insectenhotels in elkaar zetten en het gras uit de bloemenweide verspreiden over de al wat eerder geplante bomen. We konden voldaan naar huis. Met de donatie van het oranjefonds hebben we de boompjes kunnen aanschaffen. Nu maar erop vertrouwen dat ze het goed gaan doen en veel lekker fruit voortbrengen.

 

Helaas wil niet iedereen herkenbaar op de foto, dus vandaar dat we hier en daar mensen wat onherkenbaar maken.