· 

Fietstocht de Laren

Op 4 september kwam een klein ploegje belangstellenden op de fiets naar Park Uithof voor een rondleiding door het park. Op de brug werd door Alice een kort verhaal gehouden over wat de veranderingen in het park zouden zijn en hoe het voedselbos er uit zou komen te zien. Daarna mocht iedereen wat van de  meegenomen druiven proeven. De druiven kwamen uit de tuin van Alice en waren door de warme zomer lekker zoet. Alice en ingrid hadden een mand vol fruit uit het bos mee. Helaas is in het voedselbos nog weinig te oogsten. vervolgens gingen we op pad

en werd met behulp van de kaart het aanstaande voedselbos bekeken. Er werd ook even stilgestaan bij het bijentuintje en bij de Gouwenbrug, een overblijfsel van de allereerste busbaan. Ook bij de bloemenweide en  het bosje fruitbomen bleven we even praten. Zoetjes aan werd het donker. In de schemering maakten we het rondje door het park af.